Din lokale gartner - Rom Hagemiljø

Din Lokale Gartner

Vår nettbutikk: dinlokalegartner.no

Din lokale gartner - Rom Hagemiljø ligger i Slagendalen mellom Tønsberg og Horten. Besøk vårt hagesenter og få en opplevelse du sent vil glemme!

I 2010 ble hagesenteret rammet av brann. Nå har vi bygget opp alt på nytt, og kan tilby våre kunder et spennende og moderne hagesenter med et spesielt godt utvalg av planter.

Stort utvalg av planter

Vi har blant annet flere hundre sorter klematis og roser, prydbusker og trær i alle farger og fasonger, stauder, sommerblomster, samt vår spesialitet ferdighekk. I tillegg har vi et bredt utvalg av andre hagerelaterte produkter som krukker, jord- og gjødselprodukter og hageredskap.

Besøk vår nettbutikk

De fleste av plantene våre kan du også bestille gjennom vår nettbutikk – så sender vi varene i posten hjem til deg.

Vi på Rom er din lokale gartner, og det er til enhver tid flere faglærte gartnere til stede i hagesenteret. Lurer du på noe med en plante, eller er usikker på hvilken sort du bør velge, gir våre ansatte mer enn gjerne gode, faglige råd.

Anleggsgartner

Trenger du hjelp til anlegging eller utbedring av hagen? Vi kan komme på hjemmebesøk til deg og gi råd om hva som trengs.

Hagetegning

Vi lager også hagetegning. Ønsker du hjelp til det praktiske arbeidet, utfører vi alt av grøntanlegg, som planting, legging av ferdigplen, fjerning av gamle busker, etc.

Velkommen til en god handel!

God kredittverdighet

Medlem av BoGrønt

Hagesenteret er medlem av hagesenterkjeden BoGrønt.

Vi er over 60 hagesentre spredt over hele landet. Felles for alle er høy faglig kompetanse og kvalitetsprofil.

BoGrønt har et bredt vareutvalg av blomster og planter, men også tilhørende produkter som som jord, torv, bark, gjødsel, krukker og redskap.

BoGrønt Rom Hagemiljø | 3114 Tønsberg | Telefon: 33 38 04 09 | E-post: rom@bogront.no